SAYFALARIM

19 Mayıs 2014 Pazartesi

Kazan Serpantini Tamiri ve Bakımı


Kazan serpantin servisi olarak siz değerli müşterilerimiz için kazan servisi hizmeti üretmekteyiz. Her model servis kazanlar için serpantin servis olanağı sağlayan firmamız tamamı profesyonel kişilerden oluşan ekipleri ile geniş bir servis ağına sahip olmaktadır. Kazan servisi Bizler için kurulduğumuz günden bu yana müşteri memnuniyeti ön planda gelmektedir ve bu yüzden sizlere sunduğumuz tüm kazan servis hizmetlerinde her zaman yüksek kalitede çözümler üretmekteyiz.


Kazan Serpantin tamiri servisi ile siz değerli müşterilerimiz ile olan profesyonel ilişkilerimiz sayesinde ileriye dönük yatırımlar yapmayı hedefleyen kazanlar servis firması bu özelliğini kurulduğu günden bu yana itina ile yerine getirmektedir. Kazan servisi  Firmamız 1999 yılında oluşturduğu çağrı merkezi sayesinde tüm İstanbul ve tüm yurt geneline  kazan servis'ni en kısa sürede ulaştırmayı hedefleyerek kazan serpantin servisi merkezini faaliyete geçirmiştir. Bu sayede İstanbul'un ve türkiyenin neresinde olursanız olun bir telefon kadar yakınınızda olan mobil servis ekiplerimize ulaşarak her türlü kazan tamiri bakımı serpantin servis ihtiyacınızı rahatlıkla karşılayabilirsiniz.
Müşterilerimiz bizler için her zaman ön planda olmuştur ve bu sayede Serpantin servis hizmetlerinde kısa süre içerisinde rakiplerimizin bir adım önüne geçerek servis sektöründe faaliyetine devam etmektedir.


Serpantin Kazan Servisi

Adres : Bağlarbaşı Mah. Bagdat Caddesi Beyza Sokak No:12 / D 
Maltepe - İstanbul 

Telefon : 0216 441 57 84 (Ofis)
Cep : 0532 410 9454 - 0532 410 5393